ACTIVITATI OUTDOOR

Activitatile outdoor sunt memorabile si totodata au un impact major asupra sudari echipei si detensionarii conflictelor.

PAINTBALL

Acesta este un sport de intarire a caracterului, in care jucatorii invata despre spiritul de echipa, castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de lideri, si se distreaza, eliberandu-se in acelasi timp de stres.

TIRUL CU ARCUL

Tirul cu arcul sau Kyudo este practicat ca o metoda de dezvoltare psihica, morala si spirituala. Se spune ca o lovitura reusita in tirul cu arcul nu este doar aceea care atinge tinta chiar in centrul ei, ci aceea despre care se spune ca sageata este in mijlocul tintei inca dinainte de a fi trasa.

RAPEL

Rapel inseamna coborare controlata pe coarda asigurata pe langa un perete de stanca. Participantul trebuie sa-si controleze mai intai frica, apoi miscarile pentru a finaliza actiunea.

TOROLIANA

Tiroliana este considerata ca fiind un sport extrem, desi nu trebuie sa aveti cunostinte sau antrenament pentru asa ceva si totul se desfasoara intr-un cadru cat se poate de sigur. Tiroliana este pentru aceia dintre dumneavoastra care au un pic de curaj si nu au rau de inaltime.